Παραγωγη – Σχεδιαση

#Μαζι_δημιουργουμε

«…Με γνώμονα τη δημιουργία μόδας, την καινοτομία στο σχεδιασμό, την απαράμιλλη ποιότητα των υλικών μας αλλά και την άριστη σχέση ποιότητας/τιμής, σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε και να καινοτομήσουμε μαζί!»

Πριν την παραγωγή

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε σχεδιαστές με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον σχεδιασμό εμπορικού προϊόντος. Για εμάς η ζήτηση σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση καθώς λαμβάνονται πολλές και κρίσιμες αποφάσεις.

Μια από αυτές σχετίζεται με τη χρήση του προϊόντος και την εμπορική απόδοση του. Είναι μια στρατηγική απόφαση, που καθορίζεται από τον τύπο, ποιότητα, τεχνικές προδιαγραφές. Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική μας παγκόσμια δυνατότητα όχι μόνο να σχεδιάσουμε για σας αλλά και να παράγουμε εντός της εταιρείας μας από το Α – Ω προϊόντα σε πληθώρα υλικών (μεταλλικά χυτά, ορειχάλκινα εξαρτήματα, πολυεστερικά μικροαντικείμενα, κεραμικές χάντρες, ξύλινα και πλέξι ακρυλικά στοιχεία και μοτίφ).

#Μαζί δημιουργούμε τα trends της αγοράς

Σκοπός του σχεδιασμού

Σκοπός της φάσης του σχεδιασμού προϊόντος είναι η μοναδικότητα των σχεδίων σας που θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Η παραγωγή προϊόντων αντιμετωπίζονται ευνοϊκά από τους πελάτες και έχουν ανταγωνιστικές τιμές.

Ο σχεδιασμός προϊόντος αφορά είτε:

1) νέα προϊόντα, τα οποία προορίζονται για νέες χρήσεις.

2) ανασχεδιασμό ήδη υπαρχόντων προϊόντων, ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες της ζήτησης, δηλαδή εφαρμογή του λογοτύπου σας, η προσθήκη στοιχείων (π.χ διπλό κρικάκι, κ.α), νέες χρωματικές, μεγέθη, κ.α.

#Μαζί δημιουργούμε τη μόδα

Η διαδικασία σχεδιασμού

Η διαδικασία σχεδιασμού ενός νέου προϊόντος για μας εκτελείται εύκολα και γρήγορα χάρη στην τεχνογνωσία μας, την επαγγελματική εμπειρία μας τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορικότητα των σχεδίων.

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μας μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Μέσα από τα καταστήματα μας καθώς και της εφαρμογής του eshop ΧΑΡΑΞΗ / ΠΑΡΑΓΩΓΗ μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε για να δημιουργήσουμε για σας. Κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε για μας είναι μια πρόκληση δίνοντας πάντα το 100% των γνώσεων μας και των δυνατότητων μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι κύριες φάσεις:

1) Ανάληψη σχεδίου. Αν πρόκειται για νέο σχέδιο, αναλύουμε τις τεχνικές προδιαγραφές του και ξεκινάει η προκαταρκτική σχεδίαση του προϊόντος αφού έχει επιλεγεί μια ιδέα προϊόντος. Για την προκαταρκτική σχεδίαση υπάρχει κόστος για την μακέτα.

2) Κατασκευή προτύπου δείγματος, με τη βοήθεια του οποίου γίνεται τεχνολογικός έλεγχος και δοκιμή του προϊόντος.

3) Ενημέρωση πελάτη για τυχόν βελτιώσεις ή αλλαγές που ζητηθούν. Σε αυτή τη φάση καθορίζεται η σκοπιμότητα του προϊόντος που αποσκοπά στην τεκμηρίωση της τελικής απόφασης για την πραγματοποίηση ενός σχεδίου και την οριστικοποίηση των στοιχείων του σχεδίου.

4) Μετά την οριστικοποίηση, προχωράμε στην παραγωγή του προϊοντός. Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε χυτήρια, αυτόματους τόρνους, επιμεταλλωτήρια (με την επιβεβλημένη μη χρήση Νικελίου), φούρνους κεραμουργίας, μηχανές κοπής laser / χάραξης, επισμαλτώσεις μεταλλικών στοιχείων και βαφεία.

5) Παράδοση προϊόντος.